Om oss

Metodistkirken i Moss består av mennesker med godt humør, mye engasjement og mye glede. I menigheten finner du mennesker fra null til (nesten) hundre år og vi har tilbud som kan passe for alle. Blant annet kan vi nevne barneklubb, konfirmantundervisning, bibelgrupper, kor, formiddagstreff og mannsgruppe.

Vi er opptatt av fellesskap. Kirke er mer enn å komme søndag formiddag og «kikke i nakken» til den som sitter foran deg, og så reise hjem igjen. Vi har derfor alltid kirkekafe etter gudstjenestene, med mulighet for en kopp kaffe, noe å bite i – og ikke minst sosialt samvær. Det er helt selvsagt for oss at kirken skal være et sted for alle. Det betyr at du er hjertelig velkommen uavhengig av tro eller tvil, språk, etnisitet, seksuell orientering og fungeringsgrad. Alle menighetens aktiviteter er åpne for alle.

Som menighet er vi registrert på Skeivt kristent nettverks liste over trygge kirker, og man kan inneha alle frivillige verv i menigheten uavhengig av seksuell orientering.

Hele første etasje, som inkluderer menighetssalen og kirkesalen er universelt utformet, med tilgjengelig toalett. Det brukes mikrofoner og teleslynge i kirkesalen under gudstjenestene.

Menigheten har også en lang og god historie – blant annet som byens eldste frikirke. Du kan lese mer om historikken vår her.

Ønsker du lære mer om Metodistkirken generelt, og hva vi tror på, kan du finne dette på Metodistkirkens hovedsider.